Bivši osmaši zajedno nakon 32 godine

Kategorija: Razno Objavljeno: Petak, 21 Lipanj 2019 Napisao/la Super User

NAŠICE - Nekadašnji učenici OŠ Vladimira Nazora Feričanci, generacija 1986./87., u subotu su se okupili i prisjetili dobrih starih vremena. Za 30-ak kolega iz nekadašnjeg 8.b i 8.a razreda susret je bio dirljiv, uspomene su navirale, a izmjenjivale su se suze radosnice i smijeh. Priče gdje su danas i kamo je koga životni put odveo pričali su jedni drugima u rasadniku Šumarije Našice, koji su odabrali za generacijsko druženje.


- Prvi smo se put sastali 2007., i to je bilo za 20. obljetnicu male mature. Nakon toga smo se susreli svake pete godine, a onda smo 2017. odlučili da ćemo svake dvije godine imati susret jer smo sve stariji, ali smo mladi u srcu. Neki se susreću često jer žive i rade na području Feričanaca, Orahovice i Našica, no ima i onih koji žive vani – pojasnila nam je jedna od organizatorica, Mirjana Felinger, kojoj su desna ruka bili Berta Buljan i Goran Cvijetović. Jedan od glavnih ‘krivaca‘ za okupljanje i najpozantiji među njima je Josip Ćelić, bivši specijalac i šef karlovčkog MUP-a, koji je sada zamjenik glavnog ravnatelja policije.

 

Dražen Lulić završio je u austrijskom gradu Grazu.

- Sagradio sam kuću u Valenovcu, tako da kada imam prilike dolazim u Hrvatsku, a ovaj susret ne bi ni za što propustio - kaže Lulić.

Nenad Slavković na proslavu je, kao i prijašnjih nekoliko puta, došao iz Zrenjanina, gdje živi gotovo tri desetljeća.

- Vežu nas lijepe uspomene i zbog toga dolazim, i dolazit ću dok budem mogao. S većinom sam u kontaktu, a s nekim kolegama sam jako blizak i čujemo se redovito i nalazimo - kazao je Slavković. S.Fridl - Glas Slavonije

Hitova: 379
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Obavijest o kolačićima

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Radi usklađenosti sa zakonima o zaštiti podataka tražimo da odvojite trenutak i pregledate ključne točke fericanci.net pravila o privatnosti. Ne radi se o promjenama, već samo želimo da proučite neke ključne točke.

Više o kolačićima možete pogledati na Pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima

Uredu