Proračun Feričanaca najveći do sada

Kategorija: Općina Feričanci Objavljeno: Petak, 28 Prosinac 2018 Napisao/la Super User

FERIČANCI - U Feričancima je održana 15. sjednica Općinskog vijeća na kojoj je s deset glasova za i jednim protiv usvojen rebalans proračuna za 2018. godinu. Do smanjenja proračuna za više od tri milijuna kuna došlo je zbog loših vremenskih uvjeta i nemogućnosti izvođenja radova na nerazvrstanoj cesti "Goveđa glava" te kašnjenju radova na gradnji reciklažnog dvorišta. Proračun Općine Feričanci za 2019. godinu iznosi nešto malo više od 21 milijun kuna.

- Ovako velik proračun rezultat je prije svega dovršetka projekata koji su sa svojim izvršenjem započeti u 2018. godini. Veće investicije su i nastavak adaptacije naših društvenih domova te rekonstrukcija i adaptacija vatrogasnog doma u Feričancima - izjavio je načelnik Općine Feričanci Marko Knežević, koji je najavio i gradnju nogostupa u Ulici Dore Pejačević, s lijeve i desne strane te sanaciju nogostupa u ostalim ulicama u Feričancima. U suradnji s Hrvatskom elektroprivredom, a uz sufinaciranje Općine s više od 300 tisuća kuna, planirana je gradnja javne rasvjete kroz Ferićevu ulicu i kroz Petrovac.

Rasvjetna tijela bit će postavljena s obje strane kako bi se adekvatno osvijetlila ulica, jer kroz nju prolazi magistralna cesta D2. I.Ć. - Izvor: Glas Slavonije

Hitova: 706

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Obavijest o kolačićima

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Radi usklađenosti sa zakonima o zaštiti podataka tražimo da odvojite trenutak i pregledate ključne točke fericanci.net pravila o privatnosti. Ne radi se o promjenama, već samo želimo da proučite neke ključne točke.

Više o kolačićima možete pogledati na Pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima

Uredu