Provjerite kvalitetu svoje Frankovke

Kategorija: Gospodarstvo Objavljeno: Četvrtak, 30 Kolovoz 2018 Napisao/la Super User

S ciljem promocije i priznavanja sorte Frankovka kao jedne od bisera Feričanačkog vinogorja, Hrvatske i Europe, 29. rujna održat će se “I. Festival Frankovke – Feričanci 2018.” U sklopu Festivala bit će ocjenjivanje vina sorte Frankovka pa organizatori pozivaju vinare da, po svom izboru, dostave uzorke vina za ocjenjivanje u kategorijama: 1. mlada Frankovka berba 2017.g., 2. zrele i odležale Frankovke u drvetu i 3. rose Frankovka.

Prikupljanje uzoraka bit će do 19. rujna u prostorijama Feravina ili poštom na adresu OSILOVAC d.o.o. (Vinarija Feravino – laboratorij, s naznakom: uzorci za I. Festival Frankovke), Ferićeva 16, 31512 Feričanci.

Potrebno je dostaviti 4 boce vina za svaki prijavljeni uzorak (max 2 uzorka po proizvođaču). Uz uzorke potrebno je ispuniti prijavni list. Zbog ograničenog prostora i velikog interesa potvrdite svoj dolazak na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; ili mob: 091/508-4915.

Tekst i foto: Ninoslava Pavlus - Radio Našice

Hitova: 739
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Obavijest o kolačićima

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Radi usklađenosti sa zakonima o zaštiti podataka tražimo da odvojite trenutak i pregledate ključne točke fericanci.net pravila o privatnosti. Ne radi se o promjenama, već samo želimo da proučite neke ključne točke.

Više o kolačićima možete pogledati na Pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima

Uredu