OŽB NAŠICE OBAVJEŠTAVA PACIJENTE

Kategorija: Najava Objavljeno: Utorak, 16 Srpanj 2019 Napisao/la Super User

Našička bolnica: Od 8. srpnja novi način naručivanja

NAŠICE - Od 8. srpnja u Općoj županijskoj bolnici Našice vrijedi novi način naručivanja pa se tako svi upisi za preglede, pretrage ili zahvate mogu ostvariti kroz bolničku jedinicu za centralno naručivanje pacijenata. Naručiti se može na sljedeći način - osobno uz obavezno predočenje uputnice i nalaza liječnika specijalista s indiciranom zdravstvenom uslugom (ako ga imate) svaki radni dan od 7 do 15 sati. Može vas naručiti i druga osoba, no obavezno uz predočenje uputnice i nalaza liječnika specijalista s indiciranom zdravstvenom uslugom (ako ga imate). Također, možete to napraviti i preko telefaksa na broj 031/613-826 uz predočenje prethodno navedenih dokumenata te broja telefona odnosno mobitela radi kontakta o terminu pregleda ili pretrage. Ako se više služite računalom, isto možete napraviti i slanjem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U privitku je potrebno dostaviti skeniranu uputnicu liječnika primarne zdravstvene zaštite i skenirani nalaz liječnika specijalista s indiciranom zdravstvenom uslugom te broj telefona ili mobitela radi kontakta o terminu pregleda. Slanje kontakt-broja telefona izuzetno je važno kako bi povratna informacija o terminu pregleda mogla stići do pacijenta. Samo izabrani liječnik primarne zdravstvene zaštite može izvršiti narudžbu pacijenata na specijalistički pregled ili dijagnostičku pretragu preko e-naručivanja. Od sada djelatnici na šalteru ne mogu naručiti pacijenta za bilo kakav specijalistički pregled ili dijagnostički postupak samo na osnovi telefonskog poziva, bez predočenja uputnice i specijalističkog nalaza.

Ako imate dodatnih pitanja oko naručivanja ili želite odjaviti narudžbe te se informirati o slobodnim terminima, možete se obratiti bolničkoj jedinici za centralno naručivanje pacijenata na telefon 031 488-762 svakog radnog dana od 11 do 13 sati. I.Ć. - Glas Slavonije

Hitova: 419
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Obavijest o kolačićima

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Radi usklađenosti sa zakonima o zaštiti podataka tražimo da odvojite trenutak i pregledate ključne točke fericanci.net pravila o privatnosti. Ne radi se o promjenama, već samo želimo da proučite neke ključne točke.

Više o kolačićima možete pogledati na Pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima

Uredu