U Feričancima održana sjednica Općinskog vijeća

Kategorija: Općina Feričanci Objavljeno: Subota, 15 Lipanj 2019 Napisao/la Super User

28.05.2019. Održana sjednica Općinskog vijeća Općine Feričanci. Tijekom Aktualnog sata, među ostalim, općinski načelnik Marko Knežević izvijestio je o potpisanim ugovorima za financiranje projekata rekonstrukcije i dogradnje Društvenog doma u Feričancima te radova na sanaciji i modernizaciji obostranog postojećeg nogostupa u Ulici Dore Pejačević u Feričancima. Načelnik je izvijestio i o sastanku s direktorom Vodnog gospodarstva za Dunav i donju Dravu u “Hrvatskim vodama” – podružnice Osijek Željkom Kovačevićem na kojem je dogovoreno da će Hrvatske vode financirati izgradnju mehaničkog pročistača voda. Do kraja ove godine trebali bi početi radovi, a izgradnjom pročistača bit će dovršeni radovi na izgradnji sustava odvodnje u Feričancima.
U nastavku sjednice vijećnici su jednoglasno prihvatili godišnji izvještaj o izvršenju proračuna za 2018. godinu. Proračun je ostvaren u iznosu od nešto više od 10 milijuna kuna što je veliki uspjeh – rekao je načelnik Knežević i istaknuo da je proračun razvojan i socijalan jer su u njemu osigurana sredstva za planirane projekte koji se provode i tijekom ove godine. Prihvaćena su i izvješća o izvršenju programa građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture te izvješće o utrošenim sredstvima za program održavanja komunalne infrastrukture iz sredstava komunalne naknade za 2018. godinu. Vijeće je donijelo Odluku o dodjeli javnih priznanja Općine u ovoj godini. Zahvalnicu Općine Feričanci dobit će Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” te višestruki darivatelji krvi Ana Debeljak i Vladimir Jutriša. Priznanja će biti dodijeljena na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana općine. Izvor Radio Našice

Hitova: 904
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Obavijest o kolačićima

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Radi usklađenosti sa zakonima o zaštiti podataka tražimo da odvojite trenutak i pregledate ključne točke fericanci.net pravila o privatnosti. Ne radi se o promjenama, već samo želimo da proučite neke ključne točke.

Više o kolačićima možete pogledati na Pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima

Uredu